Prikbord

Actualiteiten en weblogs van Maatschap Breukers vindt u op ons prikbord.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

19 januari 2011

In m'n eerste weblog van dit jaar wil ik iedereen het beste wensen voor 2011! Het mag misschien wat laat zijn maar zoals ik ome Harrie laatst heb horen zeggen, "het beste mag je me altijd wensen"!  Over het beste gesproken, eerst nog even een foto over ons beste moment van 2010, op veler verzoek nu dan toch eindelijk:

2010 bijna voor gezien!

24 december 2010

Beste lezers,

Het heeft weer even geduurd, mijn laatste weblog. Net nu ik gepland had om iedereen even bij te praten, geeft pap me vanmorgen een briefje met een nieuw verhaal voor "oze website". Het mag überhaubt een wonder heten dat hij de sneeuwduinen op de hoogstraat heeft weten te trotseren en me z'n eindejaars weblog persoonlijk heeft kunnen overhandigen! Maar goed, in deze weblog dus een woordje van ons beide!

Sinterklaastijd

08 december 2010

Alweer even geleden, mijn laatste blog over al die verwachtingen.

Er is inmiddels weer het een en ander gebeurd in Ell en Male levare.

Verwachtingen

30 oktober 2010

Afgelopen 17 oktober zijn we met onze fanfare op concours gegaan in de stadsschouwburg van Heerlen. We hadden ons goed voorbereid en uit reacties van de muziekkenners die ons de laatste tijd hadden gehoord verwachtten we een mooie score.

De herfst staat voor de deur

28 september 2010

Het is alweer een tijdje geleden dat ik via de weblog op onze site van mij heb laten horen. De trouwe lezers van onze weblogs zal namelijk niet ontgaan zijn dat ik na een druk oogstseizoen in Slowakije nogal druk ben geweest met de voorbereidingen van mijn bruiloft samen met Petra, een dag zo mooi, dat je hem eigenlijk nog eens over zou willen doen! Daarna zijn we even lekker tot rust gekomen aan de Spaanse Costa del Sol.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10